توضیحات محصول

در توليد پنير پروسس ورقه اي از انواع پنيرها ي تازه و رسيده همراه با كره و ساير افزودنيها ي مجاز غذايي استفاده مي شود و پنير تا دماي 140 درجه سانتيگراد حرارت مي بيند كه به همين علت نياز به استفاده از مواد شيميايي نگهدارنده نيست  و عمر نگهداري اين محصول طولاني ميباشد . دستگاه توليد و بسته بندي اين محصول مطابق فن آوري روز دنيا  و ساخت كشور سو ئيس مي باشد. موارد مصرف آن تهيه ميان وعده هاي غذايي –  نان و پنير- تهيه انواع ساندويچهاي گرم و سرد و قابل مصرف در تهيه انواع غذاها مانند لازانيا ، ماكاروني ، املت ، پيتزا ، اسنك و … . این پنیر به دلیل در برداشتن طعم پنیرهای گودا قابل استفاده برای علاقه مندان این نوع پنیرها می باشد.


ارزش غذایی

کالری در ۱۰۰ گرم :       291.2

کالری در سهم معادل 15 گرم :        4368

کالری حاصل از چربی در ۱۰۰ گرم :      190.8

کالری حاصل از چربی در 15 گرم :       28.62

                                                   ارزش روزانه DV٪ در هر سهم                  مقدار در هر ۱۰۰ گرم

چربی کل                                                     5                                                  21.2 g

اسید چرب اشباع                                         12                                                 13.3 g

اسید چرب ترانس                                         0                                                     0 g

پروتیین                                                      6                                                     16.4 g

کربوهیدرات                                                1                                                      8.7 g

قند 1 8.7 g

سدیم بر حسب میلی‌گرم                           10                                                     1345 mg


منبع : شرکت پگاه گلپایگان



  • نویسنده : admin
  • منتشر شده در : خبری
  • تاریخ ایجاد : 2017-09-20
  • بازدید: 990
  • نظر : 0

تگ ها :

ارسال نظر